PEP Wereldwijd

PEPWorldwide is een internationaal opererend netwerk-bedrijf met als hoofddoel het leveren van hoge kwaliteit, persoonlijke en team efficiency programma's op maat onder de merknaam PEP® als marktleider, expert en vertrouwde partner in het verhogen van de productiviteit van mensen.

PEP® vormt de brug tussen het menselijk gedrag en de alsmaar veranderende technologie in het kantoorwezen.

Om gegarandeerd tot resultaten op de lange termijn te komen en onze missie te volbrengen, bieden wij onze klanten gepersonaliseerde PEP®-modules in combinatie met persoonlijke coaching en daarop volgende follow-upbezoeken aan het bureau van de deelnemers.

PEP® (het Persoonlijk Efficiency Programma) is in Nederland opgericht in 1987

PEP® is constant blijven groeien. In 2004 hebben meer dan 5.500 personen PEP® gevolgd. Vanaf de start in 1987 zijn meer dan 250.000 personen tijdens het PEP®-proces door ons gecoacht.

Aangezien werkdruk en stress zich meer en meer voordoen bij mensen is het van belang een methode toe te passen die ons helpt hiermee om te gaan.

In een groeiend aantal organisaties wordt PEP® toegepast als een middel om met werkdruk en stress om te gaan, maar ook om bij te dragen aan de verbetering in efficiency en productiviteit van het personeel.

Virtueel zijn er geen grenzen aan onze PEP®-markt

We werken met de overheid, ministeries en multinationals en zelfs met de lokale bakker van het dorp.


PEP is weredwijd actief

PEP® is a registered trademark of IBT Europe B.V.


Ga van PEP Wereldwijd naar Time Management op Maat HOME