Mulder Performance Consultants

In 1987 richtte Selma Mulder het trainingsbureau Mulder Performance Consultants op.

Een van de vele trainingen die door Mulder Performance Consultants verzorgd werd, was Time Management. Het bleek dat het voor de cursisten erg moeilijk was om het enthousiasme dat ze in de training hadden gekregen en alle voornemens op het gebied van time management die ze hadden gemaakt ook daadwerkelijk toe te passen in hun eigen werksituatie.

PEP®, een training op de werkplek, waar de consultant samen met de cursisten de principes in de praktijk brengt, was de ideale oplossing. PEP® staat voor het Persoonlijk Efficiency Programma. "Mijn stelling is dat iedereen zonder stress kan werken. Iedereen heeft pieken en dalen in het werk, in de werkbelasting en in het eigen vermogen om werkdruk goed te hanteren. Die pieken en dalen kun je opvangen en vaak horen ze gewoon bij je werk. Sommige mensen vinden die pieken een uitdaging en krijgen er energie van.

Er is ook stress die je kunt missen als kiespijn. De stress die niet bij je werk hoort, die te maken heeft met verkeerde werkgewoontes, onhandige werkplek indelingen en te weinig assertief optreden. Die stress kan de wereld uit. En ik kan je daarbij helpen".

Het aanbod van Mulder Performance Consultants is erop gericht dat je met meer plezier naar je werk gaat en dat je moeilijke situaties het hoofd kunt bieden. Verder streef ik ernaar om op de vragen die je bij me neerlegt een antwoord te geven waar je snel en zelfstandig mee aan de slag kunt.

Mulder Performance Consultants werkt met een wereldwijd netwerk van gespecialiseerde trainers. Iedere trainer heeft zijn of haar eigen specifieke expertise en ervaring. Met onze Consultants kun je dus heel gericht werken aan jezelf en aan je resultaten.

Over Selma Mulder en hoe ik Time Management op Maat ontwikkelde

Mijn naam is Selma Mulder en ik geef trainingen die helpen om je persoonlijke imago te verbeteren waardoor je binnen je functie beter en professioneler kunt presteren.


Ik ben altijd al geïntrigeerd geweest door mensen en hun leerdoelen. Als je leerdoelen hebt getuigt het van lef, levenslust en vooruitstrevendheid. Eigenschappen die ik graag tegenkom in mijn cursisten. Ik ben daarom in 1985 begonnen met het geven van trainingen. Trainingen die je helpen om binnen je functie te doen wat er van je verwacht wordt.

Ik heb de afgelopen 36 jaar duizenden mensen begeleid en getraind in het verwezenlijken van hun (leer-) doelen, in slimmer werken en time management.


De laatste 20 jaar bezorg ik mensen plezier op het werk en rust in hun hoofd met het Persoonlijk Efficiency Programma PEP®, een cursus time management op de werkplek, gericht op blijvende gedragsverandering.


Iedere maand schrijf ik een artikel met tips om gemakkelijker en slimmer te werken. Wil jij ze direct in je inbox ontvangen? Vul hiernaast je naam en e-mailadres in.

(PEP® is a registered trademark of IBT Europe B.V.)


Ga van Over ons naar Time Management op Maat HOME


Dit zeggen anderen over mij


De doelen zijn gehaald en nu, een half jaar later, kan ik volmondig zeggen dat de resultaten blijvend zijn.

Iedereen die worstelt met het op tijd af krijgen van het werk kan ik deze praktische training van Mulder Performance Consultants zeker aanbevelen.

Annemarie Klok, GGZ In de Bres


Als je Selma van Mulder Performance Consultants inhuurt leer je effectief, snel, doeltreffend en ook plezierig je eigen werk efficiënter te organiseren.

Pia de Wijer, directeur Hofstad Search


Als Selma in je organisatie is geweest, merk je pas hoe het anders en beter kan. Een echte aanrader!

Marcella van der Meer, www.meerisd.nl


Contactgegevens

Mulder Performance Consultants

Julianalaan 110

2051 JV Overveen

mobiel 0621868304

voip 023-5273486

e-mail info@mulderpc.nl

KvK 34073884

BTW nr 0750.50.171.B01